Websites en webdesign

Natuurlijk wil je als ondernemer je eigen plekje in het WWW. Maar het zoeken naar een hostingbedrijf, goede prijs en het inrichten van je website kost tijd en aandacht.
Als VA kan ik je daarbij adviseren.

Eenvoud, kwaliteit en prijsbewust zijn de bakens. Daarna kan ik de administratie omtrent je website voor je in orde maken en de website voor je inrichten. In overleg met jou je eigen teksten en/of foto's of gebruikmakend van rechtenvrije stockfoto's. It's all up to you!

De websites waarmee ik je kan assisteren zijn altijd eenvoudig van opzet zodat je het zelf altijd weer kunt overnemen. Dat zie je bijv. aan deze website, tot stand gekomen met Sitebuilder. Of kijk eens bij mijn andere website: www.frisseviervoeters.nlMaar je website kan ook met Wordpress en Wix. 

Zoek je een interactieve website gecombineerd met bedrijfsoftware, dan verwijs ik je echter door naar een webdesignerspecialist.

Wat kan Miranda's Business voor jou betekenen?


Stap 1. Je aanmelding
Door contact met mij op te nemen en je wensenlijst in te vullen heb je de eerste stap gezet. Ik weet wat jij wilt en jij weet wat ik nodig heb. Een goede basis voor de samenwerking!

Stap 2. Je wensen voor een website
Afhankelijk van jouw wensen en je budget gaan we kijken wat er moet gebeuren. Meestal zal er een keuze gemaakt worden voor één van de pakketten die ik aanbied. Deze websitepakketten staan uitgebreid beschreven op de tarievenpagina.

Stap 3. De planning
In overleg bespreken we wanneer ik voor je ga beginnen en wanneer je de website kunt verwachten. Heb jij een deadline, dan hou ik daar natuurlijk rekening mee. De startdatum is meestal binnen een paar dagen en binnen een week kan ik je al de eerste pagina's laten zien. 

Stap 4. De voorbereiding
Nu we het administratieve deel hebben gehad, komen we bij het leuke gedeelte! Hoe wil je dat de website eruit ziet? Welke teksten wil je erin en welke foto's? Misschien heb je zelf mooie websites gezien en wil je zoiets als basis, of misschien werk je liever met een moodboard? En met welke websitebouwsoftware ben je zelf bekend? Mijn specialiteiten zijn: Sitebuilder, Wix, Wordpress, Joomla, HTML/CSS.

Stap 5. We gaan beginnen!
Voor de communicatie tijdens het bouwen en inrichten van de website overleg ik graag via Whatsapp of Messenger of misschien heb jij zelf een voorkeur. Tussentijds laat ik je de screenshots zien of ik stuur je een link zodat je het werk kunt beoordelen en opmerkingen en/of wijzigingen kunt doorgeven. Stap voor stap werken we dan samen naar het eindresultaat toe waar jij helemaal tevreden over bent. En als dat het geval is en we samen tot de conclusie komen dat de website gereed is voor lancering, dan doet we dat.  

Stap 6. Na de oplevering
Als de website naar wens is opgeleverd en online staat stuur ik je alle informatie en (bewerkte) bestanden via WeTranfer naar je toe, zodat je alles weer in eigen beheer hebt. Indien gewenst stuur ik een handleiding mee hoe je makkelijk fotos of teksten kunt aanpassen.


Stap 7. NU jij!
Helaas is een website nooit echt af en moet je regelmatig actie ondernemen om van je website een succes te maken. Zoekmachines wijzigen regelmatig hun algoritmes en voor een goed zoekresultaat is het vaak noodzakelijk regelmatig iets nieuws toe te voegen aan je website of iets te vervangen. Ook het bijhouden van socialmedia platformen vraagt tijd en inzet. Grijp de kansen die daar liggen!

Tot Slot
Natuurlijk kun je altijd bij mij terecht als je nieuwe wijzigingen wilt of een nieuwe update. Hiervoor kun je zelfs een onderhoudscontract afsluiten of een strippenkaart voor wijzigingen tussendoor. En als het socialmediageweld je boven het hoofd groeit: als VA kan ik je ook daarbij ondersteunen, kijk daarvoor op Tarieven VA.

Kennismaken?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen? Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen? Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, virtueel via Skype of in-real-life met een kop thee (of koffie). Ik hoop je snel te ontmoeten.