Transportmanager transportbedrijf

Ben jij een ondernemer met een transportbedrijf en wil je meer dan 500 kg vervoeren? Of wil je je als zelfstandig chauffeur gaan verhuren als charter bij grote transportbedrijven?

Dan heb je een NIWO-vergunning nodig. En voor die NIWO-vergunning heb je naast kredietwaardigheid en een VOG ook een vakdiploma nodig. Heb je die nu (nog) niet of wil je huidige transportmanager het bedrijf verlaten? Dan kun je mij inhuren als gecertificeerd transportmanager.

Terwijl ik tijdelijk de vervoerswerkzaamheden bewaak, kan ik je helpen met je aanvraag en je eventueel ondersteunen bij het behalen van jouw vakdiploma. Zodat jij na het behalen van de 6 examens door kunt als zelfstandig transportondernemer. Tevens kan ik je natuurlijk helpen bij het opzetten van je administratie en je website.

Interesse?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen? Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen? Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, virtueel via Skype of in-real-life met een kop thee (of koffie). Ik hoop je snel te ontmoeten.