360° fotografie of een virtuele tour

Voorbeeld Klik op de foto en kijk eens rond!
De techniek staat niet stil en het is tegenwoordig heel makkelijk geworden zelf foto's te maken en die te gebruiken op je website of social media. En zo ook met de 360° fotografie of een virtuele tour. Het zorgt ervoor dat klanten de sfeer in je bedrijf alvast kan 'proefen' en het verhoogt de zoekresultaten in de zoekmachines!

Met de 360°-camera kunnen er virtuele video's gemaakt worden. Hierdoor kan de kijker om zich heen kijken en de wereld zien hoe de filmmaker het gemaakt heeft. Hierdoor wordt het kijken van de video levensecht. Het is dus een ideaal middel om een virtuele tour te geven. Een camera die geschikt is om 360°- video's te maken, is van meerdere lenzen voorzien. De lenzen staan op meerdere punten op de camera waardoor er daadwerkelijk  360° opgenomen kan worden. Wie wel eens een panoramo foto heeft gemaakt met zijn telefoon heeft vast gezien dat er eigenlijk meerdere foto's achter elkaar worden geplakt. De 360° camera's maken gebruik van dezelfde technieken. Waarbij de panorama foto's alleen horizontaal het beeld vergroot gebeurt het met deze techniek zowel verticaal als horizontaal. De kijkhoek van de camera's zijn ook vele malen groter dan een gemiddelde camera waardoor de kwaliteit enorm hoog blijft.

Youtube en Facebook zijn twee belangrijke bedrijven als het gaat over het verspreiden van video’s. Beide bedrijven hebben de mogelijkheid aangeboden om 360° video’s te uploaden. Als je een virtuele video bekijkt zie je aan de rechterkant pijltjes staan. Met deze pijltjes kun jij zelf het beeld bijdraaien. Op deze manier kun jij actief naar de video bekijken en geen enkele opname in de video missen.

Klik op bijgaande foto of kijk bij mijn Facebookpage! En wil je ook zo'n foto of tour of heb je vragen, neem gerust contact op onderaan de pagina. 

Contact voor 360° foto